Pages

sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Ristus mikä reissu - Liittokokous Oulussa

sunnuntai 16. marraskuuta 2014
Viime viikonloppu oli yksi parhaimmista ja rankimmista viikonlopuista ikinä. Rankan siitä teki mun matkaseura Henna, Nina ja Sonja. Tai sitten se oli se vähäinen unen määrä...

Perjantaina lähdettiin matkaan kohti Oulua, milläs muullakaan kuin luottopeli VR:llä. Tampereella vaihdoimme junaa ja ihastelimme asemalle satanutta lunta. Mä niin rakastan talvea. 



Tampereelta juna suuntasi kohti matkan määränpäätä Oulua. Junassa matkustaminen sujui melko mukavasti. Päivän piristys oli ehdottomasti meidän Pohjanmaalaisen "koppikaverin" ihastelu siitä kuinka fiksuja nuoria me ollaan, se upposi ja syvälle :)



Toi kuva Hennasta on niiiiiin awesome, että ei mitään rajaa (tosin kuvaaja sitäkin enemmän). Lounasaikaan bongattiin hullunhyvä salaattipaikka, missä rokki soi ja palvelu pelasi. Too bad etten muista sen nimeä. Lauantain aikana kului jumalaton määrä kahvia, mikä tosin saattoi johtua erittäin lyhyistä yöunista. Onneksi tai epäonneksi, miten vaan, pahin oli vasta edessä. Lauantai-illalla olimme Oulun kaupungintalolla kutsuvieraina. Oulun kaupungintalo oli kerta kaikkisen upea.



En oikein tiedä mikä ongelma mun niskalla on tässä kuvassa mutta väliäkö sillä... Kaupungin vastaanoton jälkeen juoksimme hotellille missä odotti aidosti porilainen yllätys, bussilastillinen lätkäpoikia.

Lauantain ja sunnuntain välinen yö sujui vielä huonommin kuin pe-la. Mulla oli kirjoitettavana yksi kannatuspuheenvuoro ja esittelypuheenvuoro. Nukkumiseen ei vaan jäänyt aikaa. Onneksi oli kotimatka aikaa nukkua. Eikun.



Sunnuntai oli jännä päivä. Perjantai-illalla mietein pitkään lähdenkö ehdolle Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto Nuva ry.:n liittohallitukseen. Pitkäaikainen mutta aikaa vievä unelma. Kannustukset johdattelivat minut asettumaan ehdolle enkä kadu päätöstäni. Sunnuntaina minut valittiin liittohallitukseen ja ylemmässä kuvassa meitsi ja Robin (no hard feelings, mut ne äänikunkut). Tokassa kuvassa ollaan Porin edustuksen (miinus Aleksin) kanssa juhlistamassa äänestyksen tuloksia hienostolounaalla. Raxissa.

Tässä viikonlopun kuulumisia. Kuvat otettu kännykällä, sillä kameraa en saanut ahdattua korkkareilla, mekoilla ja bleiserillä sun muilla härpäkkeillä ahdattuun lentolaukkuun. Ensi vuonna alkaa siis uurastus Nuva ry.:n lihassa, siihen asti nautin näistä viikonlopuista kun saan löffätä villasukissa teetä juoden, so long!



Sincerely yours,
Veera Orvokki



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

the record isn't over yet © 2014