Pages

perjantai 26. joulukuuta 2014

Aaton aatoksia

perjantai 26. joulukuuta 2014
Kuvasaldo jouluaatolta on huima. Kuvasaldon laatu sen sijaan onkin toinen juttu. Venkku kuvaili kameralla niinkin loistavia kuvia, että ne joutaisivat Kiasman "oudoimmat abstraktit kuvat"- osastolle, mikäli sellainen joskus ilmestyy sinne. Omien kuvieni laatu ei sekään ole mikään huikea, mutta en halunnut keskittyä pelkästään kuvailuun, vaan siihen mitä jouluna kuuluukin tehdä. Syödä, viettää aikaa perheen kanssa ja sitten taas syödä hieman. Ja vielä hieman lisää.





Aamulla kävimme siis joulurauhan julistuksessa koko perheen voimin. Sen jälkeen saunoimme ja lähdimme mummulaan syömään. Sieltä kierittyämme kotiin asti, oli lahjojen vuoro. Olimpas ollut huippukiltti tänä vuonna. Täällä en rupea listaamaan lahjojani, vaan jos jotain ihan oikeasti kiinnostaa, niin sen voi kysyä multa suoraan. Musta on turha mainostaa niitä lahjoja täällä. Yhdestä lahjasta kuitenkin postaan erikseen, mutta ihan vain koska se on lahja joka tulee enemmän kuin tarpeeseen yökkäreiden lisäksi.






Illalla suunnattiin vielä Ollin kanssa yömessuun Länsi-Porin kirkkoon, vaikka ei mitään uskonnollisia ollakaan. Kirkossa käynti kuuluu kuitenkin mun mielestä jouluun, kävi siellä sitten aamulla, Kauneimmat joululaulut- tilaisuudessa tai yömessussa. 

Nyt suuntaamme äidin, isän ja poikien kanssa ulos ihanan aurinkoiseen ilmaan ja sieltä syömään viimeisiä vetoja joulupöydästä. Nauttikaa tekin hienosta ilmasta ja lomasta täysin siemauksin!




Sincerely yours,
Veera Orvokki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

the record isn't over yet © 2014