Pages

sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Karkkilakottoman mietteitä

sunnuntai 21. joulukuuta 2014
Jahuu! Blogin remppa on melkein valmis, multa puuttuu enään mieleinen banneri, mutta mennään hetken aikaa tällä. Ulkoasu on myös paria muuta pientä säätöä vaille, mutta muuttelen niitä sitä mukaa kun kerkeän ja jaksan. Koulut loppuivat eilen ja heti kotiin päästyäni vaihdoin korkkarit ja pikkumustan collegehousuihin ja Venkun lätkähuppariin. Miten mahduinkaan siihen ilman, että vetskari paukahti rikki. Empäs tiedä. 

Eiliseen kuului löffäystä, löffäystä, himohyvää ruokaa, ulkoilua ja pieni extemporereissu. Sitten lisää löffäystä. Damn että rakastan lomaa. Ainoa huono puoli on, että mun pitäisi aloittaa taistelu YTL:ää vastaan, sillä 20.3. istahdetaan kirjoittamaan yhteiskuntaoppia. Tavoitteet ovat korkealla, joten nyt ei ole aikaa pelkästään löffäilyyn (lue: voisin nytkin lukea hieman kakkoskurssin kirjaa, mutta istun sohvalla).

Tänään lähdettiin Ollin ja poikien kanssa käppäilemään kotoa kohti Tuomaanmarkkinoita. Tarkoituksena oli ottaa kuvia tänne myös markkinoilta, mutta pelkurijuniori Justus ei antanut siihen oivaa mahdollisuutta. Toinen vaihtoehto voi olla oma saamattomuuteni, mutta mitään en myönnä. 

Kokonaisuudessaan viikko on ollut hyvä ja huono. Kipeä kurkku ja jatkuva keuhkojen pihalle yskiminen on jossain määrin rasittanut mieltä ja kehoa. Tunnelma on jossakin määrin pilalla, kun en ole liikkunut kunnolla viikkoon ja jo portaissa käveleminen saa aikaan yskävyöryn, jota voisi verrata 3 Richterin maanjäristykseen. Mieli on taasen kärsinyt liikkumattomuudesta myös sillä, etten ole tarkkaillut syömisiäni. Asiaa ei todellakaan auttanut se, että eilen loppui karkkilakko, mutta puolustuksekseni voin sanoa, että syön Punnarista napattuja Luomu Viinikumeja, joissa on raakaruokosokeria. Shame on me.

Alla kuitenkin pari kuvaa musta ja pojista, jotka Olli otti. Kuvissa näkyy btw mun tuoreimmat vaatesatsaukset, Mangon villakangastakki ja Marc' O Polon nahkahanskat.



Hauskaa alkavaa viikkoa!

Sincerely yours,
Veera Orvokki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

the record isn't over yet © 2014